Dit zijn de 7 beste bijberoepen voor 2021 bij te verdienen

Beste bijberoepen van 2021 om extra geld in bijberoep te verdienen

Dit zijn de 7 beste bijberoepen voor 2021 bij te verdienen

Wil je na je werk wat bijverdienen, dan is in een van deze beste bijberoep gaan werken een goed idee! Je kiest je eigen uren en je bent je eigen baas. Er zijn enorm veel opties qua bijkomend freelance werk om uit te voeren de dag van vandaag. Dus zetten wij voor jouw onze keuzes die waarschijnlijk het best zullen verdienen in 2021.

1. Voice over werk

Heb je een gouden stem en kan je makkelijk emoties in je spraak verwerken? Dan is voice over werk een steengoed idee om te doen in bijberoep. Volg wat training, of oefen om een uniform accent te hebben, koop een goede audio set en je kunt aan de slag! Iemand dat voice over werk doet kan wel 5 euro per audio minuut verdienen als beginner. Per uur doet iemand die snel werkt ongeveer 4 audio uren als transcriber. Je kunt dus makkelijk 50 tot 75 euro per uur verdienen!

2. Tuinman

Heb je groene vingers en wil je graag buiten werken? Dan is dit waarschijnlijk het beste bijberoep voor jou! Tuinman is zoveel meer dan gewoon gras afrijden. Je plant bomen en bloemen, je werkt scheert de haag, en je zorgt ervoor dat alles netjes onkruidloos is. Er is altijd werk te vinden als tuinman, zeker in de zomer! De gemiddelde tuinman verdient zo een 35 euro per uur. Hoeveel je verdient hangt wel sterk af waar je je diensten aanbiedt! 

3. Proofreader

Lees je graag en heb je een gevoel voor taal? Dan is proofreader de job waar je naar op zoek bent! De gemiddelde proofreader rekent ofwel per uur of per woord. Het gemiddelde dat een proofreader die Nederlandse teksten naleest per uur verdient ligt voor beginners rond de 25 euro. Dit kan al snel oplopen als je ook thuis bent in gespecialiseerde teksten en ze kunt redigeren om ze vlotter te maken. In dat geval kun je al snel meer dan 50 euro per uur verdienen door teksten na te lezen. 

4. Start een blog

Heb je een vlotte pen en heb je een passie die je wilt delen met de rest van de wereld? Dan kan bloggen wel eens het beste bijberoep zijn dat er bestaat voor jou! Een blog starten kan al voor minder dan 50 euro. Je moet wel wat weten van SEO om dit effectief te kunnen doen. Je verdient voornamelijk je geld met advertenties van Google en affiliate marketing. Het is moeilijk om een precies bedrag te zeggen, want een blogger verdient tussen de 200 en 10 000 euro per maand!

5. Verkoop op Etsy 

Ben je creatief en hou je van dingen maken? Dan kun je overwegen om een Etsy account te maken. Daar kun je je zelfgemaakte spullen verkopen aan kopers overal ter wereld! Je moet natuurlijk wel dingen aanbieden die goed verkopen en waar vraag naar is! Een goed draaiende Etsy winkel kan tot 5000 euro per maand verdienen! Veel hangt natuurlijk af van hoeveel omzet je hebt en wat je winstmarge per product is. Je kan natuurlijk ook zelf een webshop in bijberoep starten!

6. Een online cursus geven

Ben je ergens steengoed in? Dan kun je mensen online aanleren hoe ze dit ook kunnen doen! Echt alles kun je in een cursus gieten om te verkopen! Ben je schilder? Dan kun je een schildercursus beginnen! Heb je thuis wat bijenkorven en ben je imker, vast en zeker dat er een hoop mensen zijn die dit willen leren! De prijs van je cursus hangt af van je ervaring, marketing en kwaliteit van de cursus. Een gemiddelde cursus verkoper verdient zo een 120 euro per cursus. 

7. Flippen

Ben je een echte geboren verkoper en ben je goed in de beste deals vinden? Dan kun je dingen flippen. Ga naar je dichtstbijzijnde rommelmarkt, kringloopwinkel of garageverkoop en kijk als je een dealtje kunt slaan. Als je veel verstand hebt van kunst of antiek kun je vaak grote marges maken. Ook als je kapotte elektronica goedkoop en snel kunt herstellen kun je vaak een stevige winst maken als je het weer verkoopt. 

Wat is het beste bijberoep? 

De bijberoepen die het best bij je passen zullen deze zijn waar je ten eerste tijd voor hebt, ten tweede een passie voor hebt en ten derde waar je geld mee kunt verdienen. Als er 1 van deze 3 factoren ontbreken dan zal het lastig worden om voldoening te halen uit wat je doet! Het is volgens ons een goed idee om iets extra te doen naast je vaste job!

You might also enjoy