Social media manager inhuren – van 0 tot 100 000+ volgers

Wil je een echt goede social media specialist inhuren? Wij hebben meerdere instagramaccounts van Belgische en Nederlandse ondernemers van 0 tot meer dan 150 000 volgers opgebouwd. Hier is de link naar de case study. Zo nu weet je dat je je tijd niet zult verspelen door te lezen wat wij voor je kunnen doen als je ons inhuurt als social media manager. 

Wat doet wij als social media manager voor jou?

Eigenlijk is het best simpel. We zorgen dat jij meer interacties krijg op sociale media, en een herkenbaar merk wordt. De Details groeien jouw accounts zodat je organische bereik groter is en je dus extra inkomsten krijgt door je nieuwe volgers. 

Dit zal het resultaat zijn van onze inspanningen:

  1. Wij zorgen voor een sterke groei van jouw sociale media kanalen en converteren deze naar website bezoekers.
  2. De Details kan mocht je dat willen ook advertenties doen op Facebook en Instagram. Zo verzamel je nog meer leads.
  3. We professionaliseren jouw profiel en brengen een consistente stijl

Hoe gaan we te werk?

Ten eerste kijken we naar je accounts waar het goed gaat, en waar het fout gaat. Waarom volgen mensen je, welke hashtags hebben effect en welke niet, en hoe kunnen we verbeteren wat fout gaat. 

De Details stelt op basis daarvan een ideal followers profiel en maken op basis daarvan een doelgerichte strategie op om deze te bereiken. Dit zijn de mensen die jouw klanten gaan worden. Dit zijn ook volgers die meer interactie zullen hebben met jouw posts. Dat betekent meer likes, shares en comments. Wat op zijn beurt ook weer goed afstraalt op je onderneming! 

Op basis daarvan ontwikkelen we een groei strategie. We zoeken content die jouw ideale volger wil zien. We ontwikkelen een hashtag strategie en onze designers gaan aan de slag om originele content te maken voor jouw posts. 

We reageren ook op comments, gaan actief liken en delen. We maken stories en posts zodat we optimaal jouw laten groeien. 

Welke sociale media profielen beheren we als experten?

Wij beheren je Twitter, Instagram en Facebook! Je kunt zelf kiezen welke van de drie je wilt dat we beheren, we kunnen ze ook alle drie doen uiteraard! 

Facebook 

Maar liefst 2.2 miljard mensen gebruiken Facebook! Dat zijn er een hoop! Bijna 80% van de Belgen onder de 50 is een actieve Facebook gebruiker. Wij helpen je door middel van advertising en goede content marketing jouw doelgroep te bereiken.

Zo haal je meer emails binnen, krijg je meer verkopen, en zijn er meer mensen die jouw bellen en contacteren om van jouw diensten gebruik te maken. Wij hebben ondertussen al een goede 7 jaar ervaring met Facebook Marketing, dus we hebben het recht om ons experts te noemen.

Instagram 

Wij zijn de Instagram Groei experts van de Benelux. Wij kunnen concrete resultaten neerleggen die niemand ons na doet. Bekijk gerust deze case study van hoe we een pagina en een merk van 0 naar meer dan 180 000 volgers brachten! Wij bedenken een #tag strategie die werkt en kennen het Instagram algoritme van binnen en van buiten. 

Twitter 

Bedrijven onderschatten vaak de kracht van twitter! Toch kan een tweet bergen verzetten voor je merk als je het goed doet! Het is makkelijk om te connecten met andere bedrijven en je klanten. Het is ook een uitstekend platform om luchtig aan marketing te doen. 

LinkedIn

Steeds meer bedrijven vergaren B2B leads via LinkedIn. Logisch, want het is de place to be voor nieuwe business connecties te leggen. Wij gaan aan de slag en zorgen ervoor dat je meer connecties en volgers hebt. We kunnen dit zowel voor jouw persoonlijke profiel als voor je bedrijfsprofiel doen. 

Hoeveel kost een social media manager inhuren voor Facebook, LinkedIn, Twitter of Instagram?

Wij hanteren een vaste prijs van 249 euro per social media platform per maand dat je door ons laat managen, ofwel 995 euro  per maand voor alle 4. 

Wat krijg je daar voor? Wel een hele hoop!

4 posts per maand – Per platform krijg je 4 helemaal op maat gemaakte posts. Deze zijn inclusief een beschrijving. Je kan ons een doel geven (volgers, verkopen, interacties,…) of we zoeken zelf uit wat het beste is.

Reacties en likes – Wij gaan elke dag nuttige reacties en likes plaatsen bij relevante accounts zodat je een online-aanwezigheid opbouwt die nuttig is voor je onderneming.

Interactie met volgers – Comment iemand op een foto, of krijg je een bericht? Wij gaan op een organische manier hiermee interageren met als doel waarde toe te voegen aan je account en voor je volgers.

Stories – Voor je account ontwikkelen we ook een strategie om stories te posten die jou helpen meer interactie te krijgen.

Social marketing – Door je account goed te beheren en voor meer interacties te zorgen halen we ook meer bezoekers en potentiële klanten naar je website.

Zin om met ons samen te werken? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!