Over ons

Over De Details

De Details is een digitaal marketingbureau in Zulte gespecialiseerd in SEO en copywriting. Wij helpen bedrijven om meer cliënteel te vinden online.

In onze wereld telt maar één ding: resultaat. Meer bezoekers op je website, meer sales, meer online-aanwezigheid… Wij weten hoe we deze doelen bereiken!

Voor veel ondernemers is hun zaak hun levenswerk. Dat is voor ons niet anders. Het mooie aan onze dienstverlening is dat jouw succes, ons succes is

Wij zijn gedreven om jouw bedrijf te laten groeien. De groei van jouw bedrijf is namelijk het ideale uithangbord voor onze capaciteiten. Deze positieve wisselwerking helpt alle betrokken partijen! 

Hoe gaan wij te werk

01

Contact

Wanneer het contactformulier wordt ingevuld contacteren we je binnen de 24 uur. Dan plannen we ofwel een telefoongesprek of wisselen we enkele e-mails uit. Zo weten we wat van ons verwacht wordt en wat jouw doelstellingen zijn.

02

Offerte

Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte op. Daarin leggen wij ook uit waar de prijs vandaan komt. Geen verdoken kosten, de kaarten direct op tafel. Wij streven naar een perfecte balans tussen prijs en kwaliteit.

03

Uitvoering

Eens de violen gelijk zijn gestemd, gaan wij aan de slag met de opdracht. Wij blijven steeds beschikbaar, zodat correcties, bijkomende informatie en opmerkingen steeds mogelijk zijn.

04

Revisies

Wij gaan door tot je helemaal tevreden bent. Aanpassingen zijn steeds mogelijk. Wij willen altijd werk afleveren waar de opdrachtgever zich helemaal tevreden over voelt.

05

After care

Voor ons is elke opdracht uniek. Daarom dat we altijd in contact blijven en kunnen bijsturen indien dit nodig is. De Details zijn belangrijk en dat weten wij als geen ander.

Heb je nog vragen of twijfels? Contacteer ons gerust!

Wij De Details, jij de klanten

Over De Details

De Details is een digitaal marketingbureau gespecialiseerd in SEO en copywriting. In een wereld waar ondernemerschap steeds meer digitaal verloopt, helpen wij bedrijven om meer cliënteel te vinden online.

Door onze jarenlange ervaring in de digitale wereld van SEO en copywriting weten we wat werkt en wat niet werkt. In onze wereld telt maar één ding: resultaat. Meer bezoekers op je website, meer online sales, meer online-aanwezigheid, makkelijker gevonden worden op Google… Wij weten hoe deze doelen te bereiken.

Voor veel ondernemers is hun zaak hun levenswerk. Dat is voor ons niet anders. Het mooie aan onze dienstverlening is dat uw success, ons succes is. Wij zijn gedreven om jouw bedrijf te laten bloeien. De groei van jouw bedrijf is immers het ideale uithangbord voor onze capaciteiten. Deze positieve wisselwerking helpt alle betrokken partijen!

Het is voor ons onmogelijk om onze visie, gedrevenheid en filosofie te communiceren in enkele paragrafen, noch kunnen we anticiperen op elke vraag of opmerking. Daarom kan je ons steeds bereiken via e-mail op Tom@dedetails.be.

Ons doel

Wij geloven in de kracht van het internet. De laatste jaren is het steeds duidelijker geworden: wie een succesvolle onderneming wilt uitbouwen moet ook succes boeken in de digitale sfeer. Het zou echter zeer inefficiënt zijn om van elke ondernemer te verwachten dat hij zich een baan zoekt door het ingewikkelde kluwen van de online marketing.

Wij geloven dat jij moet blijven doen wat jij het beste en het liefste doet. Laat de online strategie van je bedrijf dus maar aan ons over.

De Details is een divers team van experten en freelancers. We hebben alles in huis, van computertovenaars die een website 100% geoptimaliseerd krijgen tot taalpuristen die de meest gevatte blogposts schrijven. Elke opdracht wordt in teamverband besproken en uitgewerkt.

Communicatie is de sleutel tot succes. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek!

Hoe gaan wij te werk

Contact – Wanneer het contactformulier wordt ingevuld contacteren we je binnen de 24 uur. Dan plannen we ofwel een telefoongesprek of wisselen we enkele e-mails uit, tot we exact weten wat van ons verwacht wordt en wat jouw doelstellingen zijn.

Offerte – Vervolgens maken wij een vrijblijvende offerte op. Daarin leggen wij ook uit waar de prijs vandaan komt. Geen verdoken kosten, de kaarten direct op tafel. Zo kun je indien nodig extra opties nemen of de opdracht aanpassen aan het budget. Wij streven naar een perfecte balans tussen prijs en kwaliteit.

Uitvoering – Eens de violen gelijk zijn gestemd, gaan wij aan de slag met de opdracht. Wij blijven steeds beschikbaar, zodat correcties, bijkomende informatie en opmerkingen steeds mogelijk zijn. Wij geven ook regelmatig updates geven over het reeds gedane werk.

Revisies – Wij gaan door tot je helemaal tevreden bent. Aanpassingen zijn steeds mogelijk. Wij willen altijd werk afleveren waar de opdrachtgever zich helemaal tevreden over voelt. Uw succes is immers ons succes. Wij bieden daarom ook gratis revisies bij elke opdracht.

After care – Voor ons is elke opdracht uniek. Daarom dat we altijd in contact blijven en kunnen bijsturen indien dit nodig is.

De Details zijn belangrijk, en dat weten wij als geen ander.

Heb je nog vragen of twijfels? Contacteer ons gerust!