SEO

Groei door gevonden te worden op Google

86% van de consumenten zoekt op het internet voor ze iets kopen. Wij zorgen ervoor dat ze jouw producten en diensten vinden.

Waarom is SEO zo belangrijk voor je onderneming?

De meeste mensen zoeken op het internet naar iets wat ze nodig hebben. Dat kan een recept zijn, info over de mineralenexport van Japan of wie de beste salontafels verkoopt.

Search Engine Optimization (SEO) is een methode om bezoekers op het internet die iets nodig hebben dat jij hebt op jouw site te krijgen. 

Dit door je website zo vlot vindbaar mogelijk te maken online. Op de eerste pagina van Google staan is belangrijk, want 93% van de consumenten zoekt niet verder dan de eerste pagina.

 

Wat maakt De Details jouw ideale SEO partner?

24/7 Persoonlijke accountmanager

Je zaak lokt ook bezoekers en potentiële klanten in het weekend. Daarom zijn wij ook even vlot bereikbaar op zaterdag en zondag indien je vragen of problemen hebt. Daarom kunnen wij direct inspelen op actuele trends vanaf ze gebeuren. Zo is je website er altijd als de eerste bij en laat je geen omzet liggen!

Bewezen succes

Geen loze beloftes of mooie praatjes. Wij beloven niets dat we niet kunnen waarmaken. Wij hebben tientallen case studies waar wij vertellen wat we deden en wat het resultaat was. Heb je vragen over een case studie of wil je weten wat wij voor jou kunnen doen dan vraag je het maar!

Sterk team

Ons team is perfect op elkaar ingespeeld en weet precies wie wat goed kan. Wanneer wij een opdracht binnen krijgen kijken wij altijd wie het meest geschikt is voor jouw onderneming. Er werken ook altijd minimum twee personen aan je project, hoe klein het ook is. Zo is er altijd een ander paar ogen om de kwaliteit te optimaliseren.

Hoe kan De Details jouw onderneming helpen gevonden worden?

01

SEO consultancy

Wij helpen je een effectieve en realistische SEO strategie uit te bouwen waarmee je je doelstellingen kunt halen. Wij kunnen samenwerken met je interne marketingteam en schrijvers of je full time SEO-team zijn.

02

Zoekwoorden & marktonderzoek

Goede keywords vinden en je market research goed uitvoeren helpt ons om een realistische projectie en voorspelling te maken. Wij overdrijven niet en maken geen beloftes die we niet kunnen waarmaken.

03

Onsite SEO

We analyseren de structuur van je website en andere belangrijke elementen om deze zo vriendelijk mogelijk te maken voor de algoritmes van zoekmachines. Daarnaast adviseren wij ook op vlak van nuttige zoekwoorden en de snelheid van de site te verbeteren.

04

Content marketing

Wij gaan samenwerkingen voor jouw merk aan met blogs, tijdschriften, kranten, etc. om meer bekendheid en links naar je website te krijgen. Dit doen wij door outreach en content marketing.

05

Link building

Onze schrijvers zorgen voor interessante teksten die naast gevonden worden ook leuk zijn om te lezen. Zo kun je op een natuurlijke manier meer bezoekers en klanten verwerven.

06

SEO Analyse & rapportering

Wij zijn dol op data en gaan elke maand na wat de opportuniteiten zijn om je website te verbeteren. We kijken in welke mate SEO bijdraagt aan conversies en omzet en de ROI van de SEO-campagne.

Hoeveel kost SEO uitbesteden?

Het is moeilijk om een algemene prijs te plaatsen op je zoekmachine optimalisatie uitbesteden. Dat hangt van een hele hoop factoren af, gaande van de competitiviteit van de niche tot hoe groot je website is.

Wil je je blogs uitbesteden aan ons dan kunnen we een bedrag onderling bepalen en dan schrijven wij de afgesproken hoeveelheid content. Het hoeft niet moeilijker te zijn dan het is voor ons en wij zijn altijd bereid te kijken wat we kunnen doen binnen jouw budget.

Lees onze SEO case studies

scheepswerf boer

Scheepswerf boer

Vertaling website en SEO
Scheepswerf Boer is een wereldleider met meer dan 90 jaar ervaring in scheepsbouw en -herstel. Via via kwamen ze bij ons terecht om hun website SEO te maken en deze van het Engels naar het Nederlands te vertalen.

Roughneck nutrition

Copywriting en SEO voor Noord Amerikaanse markt
Roughneck verkoopt supplementen aan de werkers op boorplatformen. Oil rig workers in Canada zijn een moeilijke doelgroep om te bereiken, of niet? De Details heeft de perfecte SEO-Copy geschreven, met ons – they struck Oil!

Ultrafire

Ultrafire.nl

Copywriting en SEO
Ultra Fire verkoopt handgemaakte vuurschalen gemaakt in Europa met kwaliteitsstaal. Dit topbedrijf wil sterk groeien en hun concurrentie achter zich laten. Onze copywriters schreven hiervoor ijzersterke productbeschrijvingen.

Groei door gevonden te worden op Google

86% van de consumenten zoekt op het internet voor ze iets kopen. Wij zorgen ervoor dat ze jouw producten en diensten vinden.

 

Waarom is SEO zo belangrijk voor je onderneming?

De meeste mensen zoeken op het internet naar iets wat ze nodig hebben. Dat kan een recept zijn, info over de mineraal export van Japan of wie de beste salontafels verkoopt.

Search Engine Optimization (SEO) is een methode om bezoekers op het internet die iets nodig hebben dat jij hebt op jouw site te krijgen. Dit door je website zo vlot vindbaar mogelijk te maken online. Op de eerste pagina van Google staan is belangrijk, want 93% van de consumenten zoekt niet verder dan de eerste pagina.

Op de eerste pagina staan enorm belangrijk voor je onderneming. Als iemand op zoek is naar een nieuwe salontafel wordt in 86% van de gevallen eerst eens op internet gezocht naar meer informatie. Verkoopt jouw onderneming salontafels, en staat jouw website op de eerste plaats in de zoekresultaten, dan ga je waarschijnlijk een hele hoop salontafels verkopen. Dat allemaal zonder dat je ooit maar een enkele advertentie moet kopen.

Heb je nog vragen over SEO? Contacteer ons of bekijk onze SEO FAQ (frequently asked questions) pagina voor meer informatie en tips.

Wat maakt De Details jouw ideale SEO partner?

24/7 Persoonlijke accountmanager 

Je zaak lokt ook bezoekers en potentiële klanten in het weekend. Daarom zijn wij ook even vlot bereikbaar op zaterdag en zondag indien u vragen of problemen heeft. Daarom kunnen wij direct inspelen op actuele trends vanaf ze gebeuren. Zo is uw website er altijd als de eerste bij en laat je geen omzet liggen!

Bewezen succes

Geen loze beloftes of mooie praatjes. Wij beloven niets dat we niet kunnen waarmaken. Wij hebben tientallen case studies waar wij vertellen wat we deden en wat het resultaat was. Heb je vragen over een case studie of wil je weten wat wij voor jou kunnen doen dan vraag je het maar! 

Sterk team

Ons team is perfect op elkaar ingespeeld en weet precies wie wat goed kan. Wanneer wij een opdracht binnen krijgen kijken wij altijd wie het meest geschikt is voor jouw onderneming. Er werken ook altijd minimum twee personen aan jouw project, hoe klein het ook is. Zo is er altijd een ander paar ogen die onze kwaliteit garandeert.

Hoe kan De Details jouw onderneming helpen gevonden worden?

De Details helpt jou om op de eerste pagina van Google te staan met je website. Welke service of product je ook hebt, De Details doet er alles aan om jou zo hoog mogelijk te laten scoren in Google en je onderneming hard te laten groeien.

SEO Consultancy

Wij helpen je een effectieve en realistische SEO strategie uit te bouwen waarmee je je doelstellingen kunt halen. Wij kunnen samenwerken met uw interne marketing team en schrijvers of uw full time SEO team zijn.

Zoekwoorden & Marktonderzoek

Goede keywords vinden en je market research goed uitvoeren helpt ons om een realistische projectie en voorspelling te maken over hoe goed je website het zal doen in de markt. Wij overdrijven niet en maken geen beloftes die we niet kunnen waarmaken.

Onsite SEO

We analyseren de structuur van je website en andere belangrijke elementen om deze zo vriendelijk mogelijk te maken voor de algoritmes van zoekmachines. Daarnaast adviseren wij ook op vlak van nuttige zoekwoorden en de snelheid van de site te verbeteren.

Content Marketing

Wij gaan samenwerkingen voor uw merk aan met blogs, tijdschriften, kranten, etc. om meer bekendheid te verwerven voor u en meer links naar uw website te krijgen. Dit doen wij door outreach en content marketing.

Link Building

Onze schrijvers zorgen voor interessante teksten die niet alleen gevonden worden, maar ook leuk zijn om te lezen. Zo kun je op een natuurlijke manier meer bezoekers en klanten verwerven.

SEO Analyse & Rapportering

Wij zijn dol op data en gaan elke maand na wat de opportuniteiten zijn om je website te verbeteren en wat het effect daarvan tot nu toe was. We kijken in welke mate SEO bijdraagt aan conversies en omzet en de ROI van de SEO campagne.

Hoeveel kost Seo uitbesteden?

Het is moeilijk om zomaar een prijs te plaatsen op je zoekmachine optimalisatie uitbesteden. Dat hangt van een hele hoop factoren af, gaande van de competitiviteit van de niche tot hoe groot je website is. Een pakket met een vaste prijs voor je hele SEO benodigdheden is vaak niet toereikend en niet op maat gemaakt. Vaak gaan kantoren als het meer werk is dan verwacht, niet dat extra tandje bij doen als ze een vast pakket verkopen.

Wij kunnen wel vaste pakketten voor u maken als het gaat om makkelijk te kwalificeren onderdelen. Wil je je blogs uitbesteden aan ons dan kunnen we een vast maandelijks billijk bedrag onderling bepalen en dan schrijven wij de afgesproken hoeveelheid content. Het hoeft niet moeilijker te zijn dan het is voor ons en wij zijn altijd bereid te kijken wat we kunnen doen binnen uw budget. 

Wat zijn de linkbuilding uitbesteden kosten?

Wij werken met een hoop blogs en websites in België en Vlaanderen samen om uw link building aan lage kosten uit te besteden. Doordat wij vaste afspraken hebben kunnen wij de prijs lager houden dan als u individueel met de blogs onderhandeld. Het spaart u ook nog eens honderden uren tijd uit ook. De kosten om je link building uitbesteden zijn in Vlaanderen moeilijk te bepalen. Over sommige onderwerpen worden amper blogs geschreven hier waardoor sommige niches duurder zijn dan andere. 

 

Contacteer ons nu om vrijblijvend te bespreken wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen!

Contacteer ons

 

 

Lees onze SEO case studies

 

Scheepswerf Boer

Vertaling website en SEO

Scheepswerf Boer is een wereldleider met meer dan 90 jaar ervaring in scheepsbouw en -herstel. Via via kwamen ze bij ons uit om hun website SEO te maken voor de scheepvaartindustrie en deze vanuit het Engels te vertalen naar het Nederlands.

 

Roughneck Nutrition

Copywriting en SEO voor Noord-Amerikaanse markt

Roughneck verkoopt supplement aan de olieveld werkers. Oil Rig workers in Canada zijn een moeilijke doelgroep om te bereiken, of niet? De Details heeft de perfecte SEO-Copy geschreven, met ons – they struck Oil.

 

Ultrafire.nl

Copywriting en SEO

Ultra Fire verkoopt handgemaakte vuurschalen gemaakt in Europa met kwaliteitsstaal. Dit topbedrijf wil sterk groeien en hun concurrentie achter zich laten. Onze copywriters zijn daar in geslaagd met ijzersterke productbeschrijvingen.