Copywriter inhuren – De beste teksten voor je onderneming

Waarom is een copywriter inhuren slim

Mensen naar je site lokken is één ding. Je bezoekers aansporen om effectief iets te kopen is iets anders. Wil je dat potentiële nieuwe klanten niet meer weg gaan zonder iets te kopen? Dan kun je best een goede copywriter inhuren! De nadruk ligt hier natuurlijk op een goede copywriter. Dat betekent dat hij of zij geld opbrengt en niet alleen elke maand je een factuur stuurt en wat teksten aflevert. 

Je wilt een copywriter inhuren die merkbaar jouw conversies verhoogt en jou een ‘return on investment’ bezorgt. Alleen dat is het inhuren van een copywriter de moeite waard. Je kunt je zoektocht hier stoppen, want dat kunnen wij voor jouw onderneming doen! 

Onze copy is steeds SEO geschreven. Dit wil zeggen dat jouw productbeschrijvingen, website teksten, content marketing blogs, verkooppagina’s … beter gevonden worden op Google. Zo krijg je nog meer bezoekers op je website. 

Door ons als jouw copywriter in te huren krijg je teksten die geschreven zijn volgens de regels van de kunst. Dit wil zeggen dat wij concurrentieonderzoek doen, keyword intent bekijken, psychologische principes zoals Fear of missing out hanteren, en ga maar door. Over alles wordt nagedacht.

Met wie hebben wij al als copywriting bedrijf samengewerkt? 

Iedereen kan op het internet verklaren dat zij de beste copywriter zijn en voor een vermenigvuldiging van verkoop kunnen zorgen. Het is dus moeilijk om iemand écht te vertrouwen. Echte experts hebben ervaring, veel ervaring, en kunnen dus ook concrete opdrachten tonen en opdrachtgevers vernoemen. 

Als echte vakexperten zijn wij van alle markten thuis. We hebben met opdrachtgevers en ondernemingen uit allerlei sectoren samengewerkt. Hier sommen we er een paar voor je op:

Nescafé (Nestlé)

Lees de case studie hier! Working remote en dus van thuis uit wordt steeds populairder. Nestlé contacteerde ons om hun Nescafé Gold aan te prijzen voor thuiswerkers. Een geslaagde samenwerking die nog steeds doorgaat.

De Boer Scheepswerven

Lees de case studie hier! De Boer Shipbuilding had een website nodig die haar klanten kon overtuigen bij hun gigantische projecten te laten uitbesteden. We hebben het over schepen die het Suez Kanaal kunnen blokkeren, en dus over miljoenen euro´s. Onze zakelijke SEO en copywriting skills zorgen er dag na dag voor dat ze nieuwe klanten binnenhalen.

Roughneck Nutrition

Lees de case studie hier! Rough Necknutrition wou een heel specifieke doelgroep bereiken. Oliewerkers in Canada, zogenaamde Roughnecks. Door onze intense customer research identificeerden we hun wensen en noden en schreven we ijzersterke copy die goed verkoopt.

Wij hebben natuurlijk met nog een hoop andere ondernemingen samengewerkt! Je kunt op de case studie page van onze website er nog meer zien. 

Wil je meer to the point cases zien? Dat kan hier! 

Wat doet een freelance copywriter? 

Hij brengt je geld op. Zo makkelijk is het. Copy is zwart-wit. Het verkoopt of het doet dat niet. Al de rest is bijzaak. Je copywriter zijn content zou ook meer moeten opbrengen in verhouding met je ads. Over het algemeen haal je uit wat je betaald aan een content marketer die van aanpakken weet 2x zoveel als uit je betaalde advertenties.

Een copywriter inhuren betekent ook dat je meer tijd hebt om andere dingen te doen. Zoals je extra bestellingen versturen of cliënten te woord staan. Je krijgt met andere woorden meer tijd voor wat echt telt: je business runnen. Voor ons is uw succes ons succes! 

Wij zorgen ervoor dat de mensen die op jouw website komen daadwerkelijk een actie ondernemen. Dat kan van alles zijn: een e-mail adres achterlaten voor een latere e-mail marketing campagne, je opbellen voor een gesprek of sales-pitch of – natuurlijk – het kopen van een product of dienst. Deze actie wordt uitgelokt door een meeslepend verhaal over jouw onderneming te brengen. Gegoten in een sterke tekst, die overtuigend is. Wij maken daarnaast gebruik van effectieve en originele call to actions.

Welke teksten kunnen we voor je schrijven

Een copywriter inhuren doe je niet zomaar, meestal wil je een of meerdere teksten voor je onderneming laten schrijven. Enkele voorbeelden waarmee wij veel ervaring hebben:

  • Productbeschrijvingen voor WooCommerce, Shopify, bol,…
  • Blogs
  • Content marketing
  • SEO-webteksten
  • Nieuwsberichten
  • Videoscripts
  • Emails
  • Landingspages

En ga maar door! Heb je een tekst nodig die er niet tussen staat? Of weet je niet welke tekst je nodig hebt voor je website? Vraag het ons gerust! We helpen je graag verder. 

Hoeveel kost het om een copywriter in te huren

Geen flauw idee. Wij zien de gekste prijzen passeren. Het gaat van minder dan één cent per woord tot 2,00 euro per woord. Gratis tip: bij het consulteren van een copywriter vermijd je best de aller goedkoopste én de aller duurste. De goedkoopste weten vaak niet waar ze mee bezig zijn en bevinden zich vaak in het buitenland. De duurste zijn het vaak niet waard, ze zijn ofwel oplichters ofwel onderdeel van gigantische marketingbureau’s. Denk bijvoorbeeld aan de Coca-Cola reclame rond kerstmis.

Wij berekenen onze prijzen per woord en per opdracht. Er wordt dus geen uurtarief aangerekend. Dat doen wij nooit. Dat is niet transparant. Niet voor de klant en niet voor ons. Je weet immers nooit op voorhand hoe lang het schrijven van een opdracht zal duren. Je ziet het maar al te vaak in onze sector. Er worden allerlei uren gefactureerd en het is niet duidelijk waar deze vandaan komen.

Bij ons kun je een op maat gemaakte offerte voor je opdracht verwachten, welke we per woord berekenen. Daarnaast kan je ook inschrijven op één van onze abonnementen met vast maandelijks bedrag. In elk geval weet je exact waar je aan toe bent. 

Je kunt als kleine onderneming al een abonnement nemen voor 399,00 euro per maand. Zelfs als je een kleinere opdracht hebt, bijvoorbeeld als test, kan je ons aanschrijven voor een offerte op maat. 

Waarom jouw copy door De Details laten schrijven?

Het bespaart je tijd én levert je geld op. Zo simpel is het. Wanneer je een webwinkel hebt of diensten levert heb je vaak geen tijd om ook nog eens lange dagen te besteden aan productbeschrijvingen en landingspages. 

Wij kunnen dit voor je doen en we doen dit goed. Hier zijn de voordelen van het inhuren van dedetails als jouw persoonlijke copywriter. 

Sterke copy – Hiervoor kom je natuurlijk. Wij gebruiken onze jarenlange ervaring om ijzersterke copy te bezorgen voor jouw onderneming. Herinner je: copy is pas goed als het iets opbrengt. Daar staan wij voor garant.

100% op tijd – Wij hebben nog nooit een opdracht te laat afgeleverd. Wij stellen realistische deadlines voorop en te veel beloven niets wat we niet aankunnen om toch maar een opdracht binnen te halen. Wanneer wij zeggen dat u een tekst krijgt op die datum, krijgt die u ook.

Ervaring – Onze vroegere projecten spreken voor zich. Wij hebben met gigantische merken gewerkt, maar ook met talloze kleinere spelers. 

Zelfstandig – Wij sparen je tijd uit. Je kunt je opdracht aan ons overlaten zonder dat je bestookt wordt met nutteloze vragen. Wij willen dat je zo weinig mogelijk hoeft te doen, zodat je meer tijd hebt om te verkopen. 

Intelligent – Onze copywriters zijn slim. Wij hebben er geen problemen mee over heel complexe onderwerpen te schrijven. Probeer je aan een expertenpubliek te verkopen, geen probleem. Wij kunnen deze opdrachten voor jouw tot een goed einde brengen.  

Nul Risico – Niet tevreden? Geld terug. Zo simpel is het. 

Zin om met ons samen te werken? Of heb je nog vragen? Contacteer ons gerust!