Online Advertenties

Online advertenties die opbrengen

Hoe kan digital marketing je onderneming helpen groeien?

Digitaal adverteren is niet makkelijk. Er zijn eindeloos veel methodes, elk met hun eigen kenmerkende complexiteit. Al snel stellen ondernemers zich een hele reeks vragen. Op welk platform adverteer ik best? Op welke manier bereik ik de meeste kopers? Hoe maak ik een goede Google Ad? Wat is een goede advertentie voor op Facebook?

De Details kan je helpen!

Onze digital marketing experts zijn gecertificeerd door Google zelf en kunnen jouw online campagnes in goede banen leiden. Wij regelen jouw online advertenties van A tot Z!

 

Om de beste resultaten te halen raden wij aan om een digitale marketingstrategie te combineren met goede SEO en copywriting. Op die manier is je bedrijf op alle fronten aanwezig in de digitale sfeer.

Wat maakt De Details de ideale marketingpartner?

Google

Voor elke Euro die je spendeert op Google verdien je er gemiddeld 8 terug – als je weet wat je doet. Google Ads zijn een essentieel onderdeel van elke moderne marketingstrategie. De Details is gecertificeerd door Google zelf en weet alle kneepjes van het vak om een zo hoog mogelijke ROI te halen!

Facebook & Instagram

Facebook en Instagram zijn gigantische platformen met miljarden gebruikers. Ook voor adverteerders en kopers worden ze steeds populairder. Als je weet wat je doet bereik je het perfecte doelpubliek.

LinkedIn

Ben je op zoek naar commercieel cliënteel? Overweeg dan te adverteren op LinkedIn. De Details heeft ruime ervaring met marketing op dit gespecialiseerde platform.

Bing

“Waarom zou ik in godsnaam op Bing adverteren?” Een terechte vraag. Bing wordt inderdaad door een pak minder mensen gebruikt. De gebruikers van Bing vallen echter binnen een specifieke demografie, die voor jouw onderneming zeer interessant kan zijn!

E-mail marketing

E-mail marketing is één van de meest effectieve manieren om cliënten te werven. 

Uit onderzoek blijkt dat e-mail marketing naast SEO de hoogste ROI opbrengt.

Daar zijn twee belangrijke redenen voor. 

Iemand die via e-mail een product aanschaft of een service gebruikt blijkt 138% meer uit te geven dan iemand die via een klassieke advertentie koopt.

De ROI van een e-mail marketingcampagne kan tot wel 440x (geen typfout) de investering zijn!

De Details kan voor jouw e-mails schrijven naar je bestaande klanten, maar ook cold e-mails om nieuwe klanten aan te trekken. Wij gebruiken onze uitstekende copywriting skills en expertise in op maat gemaakte e-mails!

Heb je vragen of wil je direct met ons aan de slag? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Laat je online advertenties opbrengen

Teleurgesteld door de opbrengst van je advertenties? Verkoop je veel minder dan verwacht? De Details weet raad! Onze digital marketing specialisten zijn gecertificeerd door Google zelf!

 

Hoe kan digital marketing jouw onderneming helpen groeien?

Een onderneming laten groeien is geen koud kunstje. De concurrentie is groot en de valkuilen eindeloos.

Een digitale marketingstrategie is essentieel voor duurzame groei in deze moderne tijden. Magazines, kranten, televisie, … ze verliezen allemaal aan invloed. Het is dan ook uiterst belangrijk om efficiënt te adverteren op het internet.

Digitaal adverteren is echter niet makkelijk. Er zijn eindeloos veel methodes, elk met hun eigen kenmerkende complexiteit. Al snel stellen ondernemers zich een hele reeks vragen. Op welk platform adverteer ik best? Op welke manier bereik ik de meeste kopers? Hoe maak ik een goede Google Ad? Wat is een goede advertentie voor op Facebook?

De Details kan je helpen! Onze digital marketing experts zijn gecertificeerd door Google zelf en kunnen jouw online campagnes in goede banen leiden. Wij regelen jouw online advertenties van A tot Z!

Heb je je peilen gericht op social media? Ook daarmee kunnen we je helpen. Wij hebben onder andere meerdere instagramaccounts laten groeien tot meer dan 180.000 leden! Lees hier onze case study over Space and Fantasy. Een webshop waarvan we de social media hebben opgebouwd van nul en de verkopen met 543% lieten stijgen!

Onze advertenties converteren. Ze zorgen ervoor dat mensen doorklikken en achteraf een aankoop willen doen. We zorgen ervoor dat het hele proces geoptimaliseerd is. Van de eerste impressie van je product of dienst tot het afrekenen.

Om de beste resultaten te halen raden wij aan om een digitale marketingstrategie te combineren met goede SEO en copywriting. Op die manier is je bedrijf op alle fronten aanwezig in de digitale sfeer.

Title for This Block

Google

Voor elke Euro die die je spendeert op Google verdien je er gemiddeld 8 terug – als je weet wat je doet. Google advertenties zijn dan ook een essentieel onderdeel van elke moderne marketingstrategie. De advertentie expert bij De Details is gecertificeerd door Google zelf en weet alle kneepjes van het vak om een zo hoog mogelijke ROI te halen!

Title for This Block

Facebook & Instagram

Facebook en Instagram zijn gigantische platformen met miljarden gebruikers. Ook voor adverteerders en kopers worden ze steeds populairder. Als je weet wat je doet bereik je het perfecte doelpubliek. Het geeft je ook de kans om veel meer tekst en afbeeldingen in je advertentie op te nemen, in vergelijking met bijvoorbeeld Google Ads.

Title for This Block

LinkedIn

Ben je op zoek naar commercieel cliënteel? Overweeg dan te adverteren op LinkedIn. Weinig marketingbureaus zijn echter gespecialiseerd in LinkedIn advertentie campagnes. De Details heeft echter ruime ervaring met marketing op dit gespecialiseerde platform.

Title for This Block

Bing

“Waarom zou ik in godsnaam op Bing adverteren?” Een terechte vraag. Bing wordt inderdaad door een pak minder mensen gebruikt. De gebruikers van Bing vallen echter binnen een specifieke demografie, die voor jouw onderneming zeer interessant kan zijn!

Social media management 

De Details heeft al meerdere Instagram en Facebookpagina’s van nul naar honderdduizenden volgers opgebouwd! Ben je benieuwd naar een voorbeeld? Lees dan hier een case study. 

Veel volgers op sociale media is een teken van legitimiteit en reputatie. Hoe meer volgers je hebt, hoe meer mensen je posts en producten zien. Hoe groter deze ‘exposure’ hoe groter de kans dat mensen je content delen, je website bezoeken, je producten kopen, je brand herkennen, …

De Details kan jou helpen om een volledige social media growth strategy uit te werken. Hier komt heel wat bij kijken, van de beste tijd om te posten tot een heuse ‘hashtag strategie’. Wij al voor meer dan een miljoen volgers voor onze klanten gezorgd!

E-mail marketing

E-mail marketing is één van de meest effectieve manieren om cliënten te werven. uit onderzoek blijkt dat e-mail marketing naast SEO de hoogste ROI opbrengt. 

Daar zijn twee belangrijke redenen voor. Iemand die via e-mail een product aanschaft of een service gebruikt blijkt 138% meer uit te geven dan iemand die via een klassieke advertentie koopt. De ROI van een e-mail marketingcampagne kan tot wel 440x (geen typfout) de investering zijn! 

Vele sectoren gebruiken reeds e-mail marketing. Zo zien we een groei aan email marketing voor advocaten en andere vrije beroepen, naast de klassieke bedrijven.

De Details kan voor jouw mails schrijven naar je bestaande klanten, maar ook cold emails om nieuwe klanten aan te trekken. Wij gebruiken onze uitstekende copywriting skills en expertise in op maat gemaakte e-mails!

Heb je vragen of wil je direct met ons aan de slag? Contacteer ons en krijg een gratis vrijblijvende offerte.

Contacteer ons