Een top motivatiebrief nodig? Wij schrijven die voor jou!

Je motivatiebrief is het eerste contact met je toekomstige baas. Het is ineens ook het eerste moment waarop je nieuwe werkgever een oordeel velt over jouw verhaal, jouw communicatieskills en jouw persoonlijkheid. Een goede motivatiebrief kan dus het verschil maken. Het is essentieel om een mooi verhaal te presenteren. Bij ons kun je de sollicitatiebrief laten schrijven die je nodig hebt om die nieuwe baan binnen te halen! 

Wij zorgen ervoor dat de kans op een gesprek aanzienlijk hoger wordt! Vertel ons over jezelf en je nieuwe job, en wij bezorgen een afgewerkte brief. Heb je reeds een motivatiebrief geschreven, maar ben je niet tevreden? We kunnen je brief ook afwerken of herschrijven!

Waarom jouw motivatiebrief door ons laten schrijven?

1. Betaalbaar

Wij vinden het belangrijk dat een professionele motivatiebrief laten schrijven voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden we deze service al aan vanaf 75,-. Dit is een stuk goedkoper dan het doorsnee tarief dat gevraagd wordt voor het schrijven van een sollicitatiebrief. Zo kun je snel dit bedrag terugverdienen door de job van je dromen binnen te halen!  

2. Onderscheid jezelf

Veel mensen schrijven maar een of twee motivatiebrieven in hun hele leven. Het is dus logisch dat de kwaliteit niet hoog ligt. Wanneer je dag in dag uit sollicitatiebrieven schrijft – en ontvangt – dan weet je wat werkt en wat niet werkt. Wij weten exact waar een recruiter naar op zoek is. Daarnaast kaderen we alles in een persoonlijk verhaal. Dit nodigt uit om verder te lezen!

3. Tijdsbesparing

Heb je te weinig tijd om talloze gidsen door te nemen hoe je nu exact een motivatiebrief schrijft? Of zit je met een grote writers block? Door ons jouw brief te laten schrijven bespaar je tijd en heb je een wellicht beter eindresultaat. Tijd is kostbaar. Het uitbesteden van kleine taken kan de moeite waard zijn!

4. Meer kans

Een professioneel geschreven sollicitatiebrief geeft je meer kans op je droomjob binnen te halen! Daar gaat het uiteindelijk over. Resultaat. Je krijgt een cover letter waarin een toekomstige werkgever ziet wat jij te bieden hebt. Wij schrijven wat HR personeel of je toekomstige baas wil horen.

5. Je weet dat je motivatiebrief beter is dan anderen

Dat geeft je zelfvertrouwen! Je weet dat jouw brief geen prulletje is die iedereen kan schrijven. Geen schrijffouten. Geen lelijke zinnen. Geen saaie passages. Jouw motivatiebrief door ons laten schrijven staat garant voor een ijzersterk verhaal die jouw toekomstige werkgever meesleept! 

Wat beloven wij! 

  • Een snelle oplossing – Binnen de 3 werkdagen krijg jij je gloednieuwe sollicitatiebrief die wel goed werkt. Moet het sneller? Ga je morgen al solliciteren? De kans is groot dat wij je binnen de 24 uur een brief kunnen bezorgen!
  • Heerlijk geschreven – Je brief zal de lezer meeslepen. De meeste brieven worden snel doorgenomen, of wordt enkel de eerste zin gelezen. Dat zal met de jouwe niet gebeuren. Uiteraard blijven we daarbij een professionele schrijfstijl garanderen.
  • Trots op jezelf – Wij gaan je laten schitteren in je brief. Dit zal motivatie en zelfvertrouwen geven bij het solliciteren. Uiteraard heb je mer kans om die droomjob binnen te halen als je in jezelf gelooft!
  • Simply the best – Wij zijn professionals die al duizenden brieven hebben geschreven en ontvangen. Wij werken dagelijks samen met ondernemers en werkgevers. Wij weten exact wat deze willen horen in een brief. Zo maak je een onvergetelijke indruk. 
  • Vertrouwelijk – Wij behandelen je informatie vertrouwelijk. Niemand weet dat wij dit voor jou schrijven. Wij houden geen gegevens bij en geven ze ook niet door. 

Wat kost een motivatiebrief laten schrijven 

Voor een vergoeding van € 75,- krijg jij een ijzersterke sollicitatiebrief. Deze vertelt werkgevers exact wat ze willen horen! Zo spring je er tussenuit en haal je die droombaan binnen! 

Wil je een sollicitatiebrief door ons laten schrijven? Neem dan contact op via onderstaande formulier of info@dedetails.be!