Kruisem biedt een hoop meer mogelijkheden om te ondernemen dan de meeste mensen zouden denken. De gemeente telt na de fusie maar liefst 15 685 bewoners in 2021. Kruisem is ook een stuk rijker dan gemiddeld, een inwoner verdient er zo’n 21.432,00 euro per jaar. De totale economie is dus ruwweg 336.1 miljoen euro! Genoeg kansen voor je bedrijf om daar een stevig uit te snijden. Zelfs als je op een van de kleinere deelgemeenten zoals Huise, Ouwegem, Kruishoutem of Zingem focust kun je nog steeds goede cijfers boeken.

De Details kan je daarmee op volgende vlakken helpen:

Copywriting voor Kruisem

Zingenaars en Kruishoutemnaars zijn een eigenwijs volk dat gezond boerenverstand met klassieke intelligentie combineert. Het is een van de best opgeleide gebieden in het Vlaamse platteland. Je hebt dus een marketing bureau nodig die weet hoe ze recht voor de raap communiceren met mensen uit kruisem.

Onze copywriters zijn precies wie je hiervoor nodig hebt. Onze no-nonsense stijl en marketing inzichten maken van jouw onderneming in een mum van tijd een hier een gevestigde waarde of helpen je verder groeien wanneer je gestagneerd bent! Wil je meer weten over wat we voor je kunnen doen? Bekijk dan hier onze copywriting service.

Lokale SEO

Wanneer iemand iets lokaal nodig heeft in Kruisem begint de eerste stap vaak met een Google zoekopdracht. Of je nu schildert, een bakkerij uitbaat of auto’s verkoopt, je wil op die eerste plaats staan voor lokale consumenten. Dat levert je namelijk elke dag opnieuw nieuwe klanten op in de buurt.

Onze SEO strategie voor lokale bedrijven in Kruisem helpt jouw bedrijf makkelijk gevonden te worden op Google en zo concurrenten voorbij te steken! Ook voor de deelgemeenten zoals Lozer, Kruishoutem en Zingem kunnen we precisiewerk uitvoeren om jouw onderneming letterlijk en figuurlijk op de kaart te zetten.

Wil jij op de eerste plaats in Google staan voor lokale diensten in Kruisem? Contacteer ons of kijk wat we nog meer doen qua SEO door hier te klikken.

Vertalingen

Kruisem ligt op een boogscheut van Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Door een website in het Frans en Engels te hebben kun je een volledig nieuwe markt aanboren. Streekproducten worden steeds meer gewild door buitenlandse consumenten. Door de Vlaamse roots van Noord-Frankrijk ontdekken steeds meer Fransen Vlaamse producten. Als je website in vlekkeloos Frans is heb je natuurlijk een grote stap voor op de rest! Wil je meer info over onze vertalingsdiensten? Kijk dan hier!

Consultancy om te ondernemen in Kruisem

De Vlaamse ardennen is steeds interessanter voor investeringen en Kruisem ligt er midden in. Wil je hier een bedrijf beginnen of verder groeien? Dan is De Details de ideale partner voor jou om dit voor elkaar te krijgen. Door onze proximiteit, onze ervaring en marketing know-how kunnen we u stap voor stap begeleiden!

Zin om met ons samen te werken? Stuur ons vrijblijvend een bericht!