Digital Marketing consultant inhuren

De Details inhuren als digital marketing consultant voor je bedrijf: Prijs en voordelen

Als je wil groeien als onderneming, dan is een sterke digitale strategie hiervoor de beste manier. Door je bedrijf online een zichtbare aanwezigheid te geven kun je mensen over heel België en ver daarbuiten snel en effectief bereiken. Om het maximale uit je marketingbudget te halen schakel je best iemand in met kennis van zaken en met ervaring in het opschalen van KMO’s en start-ups. 

De Details heeft ervaren digitale marketing consultants in huis om jouw onderneming bij te staan met de online groei. Wanneer je De Details inschakelt krijg je geen juniors over de vloer maar bewezen experts in digitale marketing. Kies je voor onze digital marketing consultant, dan kun je vertrouwen op een professionele aanpak op maat van jouw onderneming. 

Neem nu rechtstreeks vrijblijvend contact op met onze in house digital marketing consultant via onderstaand formulier, en we bespreken graag wat de mogelijkheden voor uw onderneming zijn.

Table of Contents

Wat doet een Digital Marketing Consultant voor mijn bedrijf?

Een Digital Marketing Consultant helpt KMO’s en grote bedrijven met het optimaliseren van de resultaten van hun marketing. Het doel is om het maximale uit het marketingbudget van een onderneming te halen. Hiervoor wordt een mix gebruikt van marketingstrategieën die gebaseerd zijn op data en ervaring van de consultant. 

Een digital marketing consultant kan ingeschakeld worden om de bestaande marketing in goede banen te leiden, een marketingplan op te stellen waarvan de uitvoering gedelegeerd kan worden. In dit scenario is er een voornamelijk adviserende rol weggelegd voor de adviseur.

Een digital marketing consultant kan ook een meer hands on rol aannemen. Hij kan zelf – alleen of met behulp van een (extern) team – de marketing leiden. Hij kan dus zelf het marketingplan uitvoeren. 

De Details kan jouw onderneming zowel adviseren en het bestaande marketing team ondersteunen als jouw marketing van A tot Z uitvoeren. Wij bespreken graag wat onze consultants voor je bedrijf kunnen betekenen.

Wat zijn de voordelen van een Digitale marketing consultant inhuren?

Marketing is cruciaal voor elke onderneming. De kwaliteit van de marketing kan bepalen of een bedrijf winst maakt en groeit of verlies maakt en in de problemen komt. Het budget is echter niet eindeloos en dat begrijpen wij maar al te goed. Professionele Digital Marketing Consultants van De Details halen het maximale uit je budget, efficiëntie en doeltreffendheid staan hierbij centraal. 

  • Vlotte communicatie: De Details garandeert altijd snel een helder antwoord waar je wat mee bent. Meestal kunnen we de dag zelf je een bevredigend antwoord geven op je vragen, en dat ook in het weekend. 
  • Bewezen resultaten: Bij De Details gidsen we al jaren KMO’s en grote bedrijven naar marketingsucces. Door onze sterke mix van marketingmethoden hebben we een strategie ontwikkeld waarmee we snelle en blijvende resultaten kunnen behalen voor ondernemingen. 
  • Ervaren consultants: Wanneer je ons inhuurt sturen we geen junior waar je niet veel mee bent naar je toe. Je kan er altijd op rekenen dat je een advies krijgt van een consultant met genoeg ervaring en succesvolle campagnes op zijn naam.
  • Strategische specialisaties: De Digital Marketing Consultants van De Details hebben zich gespecialiseerd in de belangrijkste aspecten van marketing om te groeien in Vlaanderen en daarbuiten.
Digital marketing consultant voor bedrijf belgië

De marketingspecialisaties van De Details

De Details is een gespecialiseerd marketingbureau. Wij doen niet – zoals veel andere marketingbureaus – alsof we gespecialiseerd zijn in alles. Wij hebben gekozen om ons strategisch te verdiepen in enkele marketingtakken die essentieel zijn om duurzaam en snel te groeien in de Belgische markt. 

SEO

Wil je dat de diensten en/of producten van jouw onderneming bovenaan tevoorschijn komen in de Google zoekresultaten? Dan moet je SEO (Search Engine Optimization) in orde zijn. Door hoog in Google te staan krijg je meer bezoekers op je website. Wanneer je website geoptimaliseerd is en de copywriting sterk is, zullen heel wat van deze bezoekers klant bij je worden. 

Door ons in te schakelen om de SEO voor je onderneming op punt te stellen, huur je SEO experts in met passie en kennis. Wij gaan niet voor snelle winsten die na een paar weken weer afvlakken, maar voor duurzame resultaten waar je jarenlang profijt uit kunt halen.

Copywriting

Door je teksten aantrekkelijk te maken en zo op te stellen dat ze een emotionele connectie met je lezer maken, laten we je conversiegraad stijgen. Onze copywriting zorgt er dus voor dat meer van je bezoekers op de site ook daadwerkelijk klant worden.

Copywriting uitgevoerd door ons team of onder toeziend oog van onze digital marketing consultant heeft een vrijwel directe impact als je al een website hebt. Ook voor offline marketing – flyers, folders, etc. – kan je rekenen op onze copywriting experts. 

Wanneer je copywriting is gedaan door een ervaren expert kun je niet alleen rekenen op meer klanten, maar ook op een omzet per klant. Wij kunnen helpen met het upsellen, cross-sellen en een premium op jouw diensten en/of product te plaatsen.

SEA

Online adverteren is een geweldige manier om snel meer ogen te krijgen op je producten en diensten. Door Bing en Google Ads te gebruiken, sta je direct tussen de hoogste resultaten in Google of Bing. Door een goed uitgewerkte advertentiecampagne op te zetten, gecombineerd met krachtige copywriting, kun je eenvoudig nieuwe klanten aantrekken.

Als je huidige Google Ads campagne niet werkt of je wil direct een converterende advertentie online zetten,  dan kun je rekenen op de Digital Marketing Consultants van De Details.

Growth management consultant

Heeft je onderneming een probleem met een bepaald plateau te doorbreken? Wil je sneller schalen en heb je een digital marketing consultant nodig die weet hoe dat moet? Dan is onze Growth Management exact waar je naar op zoek bent. 

Het is hier ook mogelijk om voor slechts enkele uren per week of maand hierop beroep te doen. Op die manier kun je betaalbaar en snel het advies van een expert krijgen.

Wat is de kostprijs van een Digital Marketing Consultant in België?

De kostprijs van een Digital Marketing Consultant in België ligt tussen de 350 en 900 euro per dag. In bepaalde gevallen kun je ook een consultant voor minder inhuren, maar dit zijn zo goed als altijd juniors die net begonnen zijn en weinig tot geen ervaring hebben.

Bij De Details hebben we in house verschillende Digital Market Consultants met de ervaring en resultaten om jou bij te staan. Afhankelijk van de expertise die je nodig hebt, kun je al vanaf 575,- per dag een digital marketing consultant inhuren.

Snel marketinghulp nodig?

Huur een marketingexpert van De Details in!

Vaak gestelde vragen over Digital Marketing Consultants

Komt de Digital Marketing Consultant fysiek bij me langs?

Het is mogelijk om te vragen dat onze Digital Marketing Consultant(s) fysiek bij je langskomen. Dit brengt echter wel een meerprijs met zich mee door de verplaatsingen. De ervaring leert dat online assistentie minstens even effectief is en de kostprijs drukt.

Voor hoelang kan ik een Digital Marketing Consultant inschakelen?

Alles is bespreekbaar, we zoeken graag naar een dienstverlening op jouw maat. Het is mogelijk om onze digital marketing consultants in te huren voor enkele uren tot zelfs een volledig kwartaal. Heb je enkel sporadisch advies nodig, dan is het mogelijk om regelmatig kort beroep te doen op een expert.

Heb je een volledige marketingafdeling nodig, dan kun je ook rekenen op De Details om dit voor je te doen. 

Hoeveel ervaring heeft de Marketing Consultant?

Al onze Digital Marketing Consultants hebben meerdere jaren ervaring. Ongeacht of je assistentie nodig hebt in het adverteren op Google of een volledige online strategie en marketingplan wil laten uitwerken en in motie zetten. Wij werken niet met juniors of consultants die geen expert zijn in de niche waar jij hulp in nodig hebt.