Renderende webshopteksten laten schrijven

Webshops schieten als paddestoelen uit de grond. Veel beginnende ondernemingen besluiten om louter online te verkopen en veel bestaande ondernemingen verplaatsen hun handel naar het internet.

 

Ondertussen zijn er miljoenen webshops!

 

Wie wil opvallen tussen al dat geweld zal een sterke marketingstrategie nodig hebben. De Details kan u hiermee helpen. Op onze manier webshopteksten laten schrijven kan uw omzet de lucht in schieten.

 

De Details is gespecialiseerd in het schrijven van tekst voor webshops. Onze tekst is uniek omdat:

 

 • Het helpt om bovenaan de zoekresultaten in Google te verschijnen (SEO);
 • De lezer wordt overtuigd om aankopen te doen (Copywriting).

 

Door onze onze feilloze combinatie van SEO en copywriting zal uw webshop meer bezoekers aantrekken en vervolgens meer verkopen realiseren.


Geïnteresseerd? Contacteer ons vrijblijvend via onderstaand formulier of op info@dedetails.be.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en over hoe de combinatie van copywriting en SEO uw webshop een duurzame boost kan geven? Lees hieronder gerust verder.

SEO websiteteksten - Meer bezoekers aantrekken via Google

Waarom SEO webshopteksten laten schrijven?

 

Consumenten die op zoek zijn naar een product gaan eerst opzoekingen doen via Google. Google search is een schatkist vol nieuwe klanten. 

 

Uit ervaring weten we dat veel webshops te weinig stilstaan bij hun organische positie in de Google zoekresultaten. Hierdoor lopen ze veel klanten mis. Webshops die een duidelijke Google strategie hebben daarentegen, zien dagelijks meer bezoekers binnenstromen.

 

Ons optimalisatieproces

 

De Details uw webshopteksten laten schrijven zorgt ervoor dat u hoger in de Google zoekresultaten terecht komt. Wij optimaliseren de tekst voor het Google algoritme en gaan hiervoor als volgt te werk:

 

 • Inleidend gesprek: we beginnen onze dienstverlening altijd met een bespreking van uw doelstellingen, langetermijnvisie en de eventuele problemen die u ervaart met uw webshop.
 • Markt- en zoekwoordenonderzoek: Op grond van ons gesprek gaan wij onderzoek doen naar uw specifieke markt en identificeren daarbij zoekwoorden waarvoor webshop hoog kan ranken in de Google zoekresultaten.
 • Redactie tekst: Op grond van de gevonden zoekwoorden gaan wij geoptimaliseerde tekst schrijven die zal worden opgepikt door het Google algoritme.
 • Technische optimalisatie: We publiceren de tekst op uw website en gaan daarbij een kijkje achter de schermen nemen. We verhogen o.a. de laadsnelheid van uw webshop en doen aan linkbuilding.
 • Analyse van de prestaties en bijsturing: Deze mix van aanpassingen zal ervoor zorgen dat uw webshop wordt opgepikt door het Google algoritme. Er zijn echter geen garanties dat u écht op de eerste plaats verschijnt. We volgen de evolutie van uw webshop op en maken bijkomende aanpassingen waar nodig.

Ons optimalisatieproces zal uw webshop hogerop de zoekresultaten brengen en zo meer klanten naar uw webshop lokken. 

Aanvulling met Google Ads

 

Wij geloven heilig in het toepassen van SEO voor de organische groei van uw webshop maar zijn natuurlijk niet blind voor het nut van betalende advertenties. Google Ads en PPC advertenties zijn ‘hot’ en kunnen zeer effectief zijn.

 

Op grond van ons zoekwoordenonderzoek en kennis van het Google algoritme publiceren bij ook renderende Google Ads voor ons webshop cliënteel.

Een combinatie van SEO & Google Ads kan een echte toestroom aan nieuwe bezoekers voor uw webshop realiseren. Wilt u gebruik maken van de kracht van Google om uw webshop te lanceren? Contacteer ons vrijblijvend via bovenstaand formulier of op info@dedetails.be.

Websiteteksten laten schrijven

Websiteteksten Copywriting - Bezoekers omtoveren in betalende klanten

Het aantrekken van meer bezoekers via Google is de eerste stap in ons marketingproces. Maar het doel is om meer omzet te realiseren. De nieuwe bezoekers moeten overtuigd worden om uw producten aan te kopen.

Hiervoor gebruikt De Details ervaren copywriters. Webshopteksten laten schrijven door copywriters zorgt ervoor dat uw webshop een originele stem krijgt met een boodschap die uw doelgroep aanspreekt.

Bovendien zorgt goede copy ervoor dat er meer verkopen worden gerealiseerd. 

Onze copywriters kunnen voor u volgende webshop teksten schrijven:

 • Homepagina: Meestal de eerste pagina die uw bezoekers te zien krijgen en daarom ook de belangrijkste. Het is essentieel dat deze pagina informatief en meeslepend is. Lezers moeten de unieke waarde van uw webshop inzien na het lezen van de homepage.
 • Productbeschrijvingen: De beschrijvingen van uw producten moeten nauwkeurig, informatief én overtuigend zijn. Ze moeten de klant toelaten een weloverwogen aankoop te maken.
 • Categorie pagina’s: Categorieën zorgen ervoor dat uw webshop een mooie en duidelijke structuur krijgt. Ze zorgen ervoor dat uw klanten makkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.
 • Over ons pagina: De over ons pagina is een basispagina die op zo goed als elke website te vinden is. Deze pagina geeft de geschiedenis, het karakter, de waarden en de missie van uw webshop weer. Het geeft u de kans om uw webshop een originele identiteit aan te meten.
 • Contact pagina: Deze pagina moet ervoor zorgen dat uw bezoekers makkelijk contact kunnen opnemen met de webshop.
 • Blogs: Blogs kunnen uw webshop een identiteit, imago en reputatie aanmeten. Ze zijn ook een ideaal middel om uw prestaties in Google een boost te geven.
 • E-mail marketing: Als kers op de taart kunnen onze copywriters ook een e-mailcampagne uitwerken voor uw webshop. Hiermee kan u bijvoorbeeld een bepaalde aanbieding richten aan uw klantenbestand of een slecht verkopend product onder hun aandacht brengen.

Niet alleen is onze copy van hoogstaande kwaliteit, ze is ook steeds geoptimaliseerd voor Google Search. 

De wisselwerking tussen SEO en overtuigende copywriting is de specialiteit van De Details. Het is een beproefde en efficiënte manier om duurzaam meer omzet te realiseren voor webshops.

Bereik het volgende niveau door webshopteksten te laten schrijven door De Details

Wilt u uw webshop een echte boost geven door middel van volledig geoptimaliseerde tekst? Wilt u gebruik maken van de kracht van Google en zo meer omzet genereren? Dan bent u bij De Details aan het juiste adres.

 

Webshopteksten laten schrijven door De Details verhoogt uw online zichtbaarheid, trekt meer bezoekers aan en leidt tot meer verkopen en meer omzet. 

 

Begin vandaag nog! Contacteer ons via bovenstaand formulier of via e-mail op info@dedetails.be.