Website teksten laten schrijven

Websiteteksten laten schrijven: hoger in Google en meer omzet

Heb je een website die geen bezoekers aantrekt of die op dit moment zo goed als leeg is? Dan heb je sterke website teksten nodig! 

Door je website teksten laten schrijven door de experts van De Details stijgt je website snel hoger in Google, trek je meer bezoekers aan en dus ook meer klanten! Wij werken met een sterk en ervaren intern team van tekstschrijvers die perfect weten hoe ze een wervende en aantrekkelijke websitetekst voor je bedrijf kunnen schrijven. 

Al onze website teksten zijn geschreven volgens de regels van de SEO en copywriting. Daardoor krijg je meer bezoekers op je site die ook nog eens vaker klant bij je worden. 

Contacteer ons via het onderstaande formulier voor een vrijblijvende offerte!

Inhoudstafel

Waarom je website teksten laten schrijven door een professional

Betere Google-rankings

Staan je diensten of producten niet hoog genoeg in de zoekresultaten? Dan heb je betere website teksten nodig. Een sterke websitetekst gebaseerd op de juiste zoekwoorden zorgt ervoor dat mensen jouw website zien wanneer ze zoeken naar producten of diensten die jij aanbiedt.

Onze teksten zijn zo geschreven dat ze je concurrenten (ver) achter je laten. Niet alleen kijken we naar de juiste zoekwoorden, we onderzoeken ook de ideale lengte, alternatieve zoekwoorden, missing gaps en gebruiken sterke copywriting. Zo maken we jouw nieuwe websiteteksten tot een sales succesverhaal.

Meer websitebezoekers en klanten

Websiteteksten moeten er voor zorgen dat je 1) meer bezoekers krijgt en 2) deze vaker klant worden. Daarom zijn al je teksten voor website die je door ons laat schrijven geoptimaliseerd voor zowel copywriting als SEO. 

Door sterke SEO teksten voor websites krijg je meer bezoekers op je site. Elke keer iemand in de buurt of in je doelgroep zoekt naar een product/dienst dat jij hebt of een gelijkaardig iets, moet je hoog staan in de zoekresultaten. Op die manier zien mensen je site en klikken ze erop. 

De mensen die klikken op je website moeten vaak nog overtuigd worden om zaken met je te doen. Onze productbeschrijvingen en copywriting teksten overtuigen deze bezoekers om vaker en meer bij je te kopen!

Betere gebruikservaring

De door ons geschreven websiteteksten zijn niet alleen gericht op sales, maar ook om een meerwaarde voor je bezoekers te zijn. Wij zorgen dat ervoor dat je service pagina’s en productbeschrijvingen informatief zijn en tevens interessant zijn om te lezen. Dit draagt bij tot een betere gebruikservaring voor je bezoekers. 

Spaar tijd uit en heb zekerheid

Het analyseren waar je teksten voor je website moet over schrijven (o.a. het zoekwoordenonderzoek) en de website teksten zelf opstellen kost heel wat tijd. Als je niet echt weet wat je doet, kun je al snel tientallen uren bezig zijn voordat er een woord geschreven is. En dan moet wat je schrijft ook nog kwalitatief zijn. Door een professional in te schakelen hoef je nooit te gissen en weet je zeker dat de teksten voor je website zullen opbrengen.

Bouw je merk

Door websiteteksten te laten schrijven, houd je je teksten voor websites uniform en professioneel. Je kan zo werken aan een brand voice om je merk sterker te maken. Door een brand voice te hebben komt je site betrouwbaarder over en maak je een betere indruk op bezoekers. 

Teksten voor website laten schrijven

Hoe we werken voor websiteteksten schrijven

Bij De Details werken we met een no nonsens aanpak. Wanneer je ons contacteert krijg je snel een vrijblijvende offerte zonder dat daar (verborgen) kosten aan verbonden zijn. 

1. Het is altijd mogelijk om een (gratis) gesprek in te plannen rond jouw noden en wensen. Op basis daarvan maken we een offerte voor je op. 

2. Na het akkoord van de offerte, gaan we aan de slag met zoekwoorden onderzoek en schrijven we een eerste draft. 

3. Wanneer deze eerste draft af is, sturen we je de teksten door zodat je deze kan bekijken en indien nodig aanpassingen vragen. 

4. Na het doorvoeren van de eventuele aanpassingen zijn de teksten klaar en kunnen we indien gewenst deze ook op je website zetten. 

Heb je regelmatig nieuwe teksten zoals vacatures, blogs of productbeschrijvingen nodig? Het is ook mogelijk om een voordelig abonnement af te sluiten. 

Wij doen niet aan gedoe. Je kan het abonnement wanneer je wilt stopzetten.

Wat kost website teksten laten schrijven

De Details houdt het laten schrijven van websiteteksten betaalbaar. Naast een transparant abonnement kun je ook een eenmalige offerte bij ons aanvragen. Je kan bij ons al vanaf 395,- excl btw websiteteksten laten schrijven. 

Daarvoor krijg je rond de 1500 woorden aan sterke SEO content voor verschillende pagina’s naar wens. Meestal zijn dit de Home Page, de Over Ons en contactpagina. Wil je echt sterk scoren op Google en verschillende landingspagina´s laten schrijven? Dan raden we je aan om minstens 5000 woorden content te laten schrijven door ons. 

Nog vragen over je websiteteksten te laten schrijven of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan nu contact met ons op en we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen!

Vaak gestelde vragen

Waarom zijn goede teksten voor websites zo belangrijk?

Goede SEO geoptimaliseerde teksten op je website zijn cruciaal om meer bezoekers te krijgen en je (huidige) bezoekers te overtuigen om (meer) bij je te kopen. Je bedrijf kan ook vlotter je merk en reputatie opbouwen.

Afhankelijk van het doel van je teksten, zoals meer lokale klanten aantrekken, verdienen je Professionele websiteteksten zichzelf dus vlot terug.

Hoe weet ik hoeveel en welke teksten ik nodig heb?

Een goede manier om te weten welke teksten je nodig hebt en hoeveel woorden deze moeten zijn is kijken naar concurrenten die het goed doen op Google. 

Kijk naar hun sitemap en ga na welke pagina´s ze geschreven hebben en hoeveel woorden hun blogs en landingspagina´s zijn. Daarna kijk je of ze backlinks hebben en van welke sites deze komen. 

Uiteraard is het ook mogelijk om advies aan ons te vragen. Wij zullen dan berekenen wat de optimale tekstlengte voor jouw blogs, landingspagina´s en website is. 

Enkele teksten die (bijna) elke website nodig heeft om online goed te groeien zijn de volgende: 

  • Homepage: de homepagina gaat zo goed als elke websitebezoeker te zien krijgen. De tekst voor websites daar hoeven niet lang te zijn, maar wel goed en aantrekkelijk! 
  • Over ons: klanten die de Over Ons lezen, hebben interesse in je bedrijf maar zijn nog niet helemaal overtuigd. Op deze pagina zorgen we ervoor dat die mensen een connectie met je bedrijf krijgen en wel zaken met je doen. 
  • Contactpagina: mensen die je willen contacteren zijn vaak al overtuigd. Dit is een belangrijke pagina om ze enthousiast te houden en liefst nog wat extra te motiveren om met jouw bedrijf in zee te gaan. 
  • Landingspagina´s: landingspagina’s gaan een bepaalde service of product van je belichten. Het doel is om gevonden te worden via Google of advertenties en dan deze bezoekers te overtuigen met sterke copywriting. 
  • Productbeschrijvingen: Heb je een webwinkel? Dan heb je productbeschrijvingen nodig om je producten hoog in Google te laten ranken en je bezoekers te overtuigen bij je te kopen. 
  • Categorie pagina´s: Ook de pagina´s voor de categorieën aan producten zijn van belang om te ranken in Google. De teksten voor websites moeten niet uitgebreid zijn, maar uiteraard wel goed. 
  • Blogs: om je content marketing succesvol te maken is het van belang om een actief blog te hebben. Zo kun je maar liefst 15x meer bezoekers aantrekken dan een site zonder blog.

Waarom zou ik kiezen voor De Details om mijn website teksten te laten schrijven?

Bij De Details werken enkel ervaren SEO-experts en Copywriters. Onze schrijvers helpen jouw website hoger te ranken, meer bezoekers aan te trekken en meer klanten te werven. 

Onze schrijvers hebben jaren ervaring en bewezen resultaten. Wij kunnen je snel helpen met het opstellen van sterke teksten. Ook voor grote orders kun je rekenen op een snelle en kwalitatieve oplevering.