Copywriter vastgoedteksten - De Details

Als u een vastgoedprofessional of eigenaar van een vastgoedonderneming bent, begrijpt u ongetwijfeld het belang van effectieve communicatie om uw publiek te bereiken en verkoop te stimuleren. 

 

U weet ook dat een digitale marketingstrategie anno 2023 absoluut noodzakelijk is.

 

De Details is een marketingbureau gespecialiseerd in copywriting & SEO voor de vastgoedsector. We werken geregeld samen met vastgoedondernemingen en schrijven overtuigende teksten die de unieke kenmerken en voordelen van onroerende goederen laten zien. Onze teksten zorgen bovendien voor een goede ranking van uw website in de Google zoekresultaten. 

 

Ons doel is: uw doelgroep bereiken, vastgrijpen en vervolgens uw bedrijf een boost te geven.

 

Zoekt u een copywriter voor uw vastgoedteksten? Wenst u een digitale marketingstrategie uit te werken? Contacteer ons gerust voor een eerste verkennend gesprek op info@dedetails.be.

Lees verder voor meer informatie over onze diensten en hoe we u kunnen helpen op te vallen in deze drukke markt. 

Onze benadering van copywriting van vastgoedteksten

Bij De Details begrijpen we dat elk vastgoedproject uniek is, hetgeen onze aanpak weerspiegelt. Wij werken nauw met u samen om de specifieke kenmerken van uw onderneming, uw doelgroep en doelstellingen te identificeren en te begrijpen. 

 

Of u nu luxe vastgoed wilt verkopen, commerciële ruimtes wilt verhuren of nieuwe leads wilt aantrekken voor uw makelaarskantoor, wij stemmen onze copywriting af op uw behoeften.

 

Wij geloven dat effectieve vastgoedteksten duidelijk, beknopt en overtuigend moeten zijn. Ons team van deskundige marketeers en schrijvers heeft jarenlange ervaring met het schrijven van teksten. Wij gebruiken een reeks gekende technieken zoals storytelling, psychologie, funnel-building en overtuigende taal. Daarnaast staan we bekend als bureau dat out-of-the-box denkt en andere, minder gekende en originele, technieken hanteert.

 

Dit alles met maar één doel voor ogen: meetbare marketing resultaten voor uw vastgoedonderneming.

Het proces van onze copywriter vastgoedteksten

Doorheen onze jarenlange ervaring met marketing voor vastgoedbedrijven hebben we bij De Details een uniek proces ontwikkeld om maximale resultaten voor onze cliënten te genereren. Zonder onze geheimen prijs te geven, hieronder een overzicht.

De eerste stap is: opvallen

De vastgoedsector is enorm competitief en dit weerspiegelt zich ook online. Er zijn tal van Vlaamse vastgoedbedrijven die sterke websites uitbouwen, inzetten op social media en overal online advertenties publiceren. 

Alvorens u investeert in copywriting stelt zich de vraag: hoe zal de copy mijn doelpubliek bereiken tussen al dat online geweld?

De Details specialiseert zich in tekst die geoptimaliseerd is voor Google Search (SEO). Met andere woorden: door middel van onze copywriting zorgen wij ervoor dat uw webpagina’s hoger verschijnen in de Google zoekresultaten, zonder advertentiekosten!

Elke dag worden er miljarden zoekopdrachten verricht in Google. Als uw website stelselmatig bovenaan de resultaten verschijnt zal u een pak meer websitebezoekers aantrekken. Onze SEO zorgt ervoor dat uw webpagina’s gekoppeld worden aan relevante zoekwoorden. 

Een voorbeeld: u bent een immo kantoor in Brugge, gespecialiseerd in het de verhuur van woningen. Als uw website op de eerste plaats verschijnt telkens iemand “huis huren Brugge” opzoekt, zal u een pak nieuwe klanten aantrekken.

Vervolgens: boeien

Eens u meer websitebezoekers heeft, moet hun aandacht getrokken en vastgehouden worden. 

Dit doen de immo copywriters vastgoedteksten van De Details door het schrijven van kwaliteitsvolle en meeslepende teksten. We brengen het unieke verhaal van uw onderneming en passen hiervoor de technieken van storytelling toe. 

Daarnaast gaan we uiteraard de onroerende goederen beschrijven door middel van onze voortreffelijke copywriting. Al onze teksten worden geschreven door copywriters met jarenlange ervaring in de sector en in het schrijven van vastgoedteksten.

Ten slotte: verkopen of verhuren

U heeft ondertussen een pak nieuwe websitebezoekers die aandachtig uw tekst lezen. Nu komt de laatste en belangrijkste stap: het converteren van deze lezende bezoekers in betalende klanten.

Bij onze copy bouwen we makkelijk navigeerbare verwijzingen en knoppen naar uw aankoop pagina of voegen we online formulieren die uw toekomstige klanten kunnen invullen om u te contacteren. We zorgen ervoor dat u zowel de naam, het e-mailadres en zelfs het telefoonnummer van deze leads verzamelt zodat u makkelijk deals kan sluiten.

SEO Copywriter vastgoedteksten

Welke vastgoedteksten schrijven onze copywriters?

Enkele van onze meest populaire diensten voor de vastgoedsector zijn:

  • Vastgoedbeschrijvingen: Ons team van copywriters schrijft overtuigende vastgoedbeschrijvingen die de unieke kenmerken en voordelen van uw aanbod aan vastgoed benadrukken. We weten hoe we de beste aspecten van uw onroerend goed moeten laten zien op een manier die potentiële kopers en huurders aanspreekt. Onze vastgoedbeschrijvingen zijn geoptimaliseerd voor Google Search.
  • Websites: We maken van uw website één coherent meeslepend geheel waarmee u scoort in Google. We kunnen alle klassieke pagina’s schrijven en optimaliseren, zoals uw homepagina, about us pagina, dienstverleningspagina, de pagina’s waarop u de onroerende goederen weergeeft enzoverder.
  • Landingspagina’s: Dit zijn afzonderlijke webpagina’s met één specifiek marketingdoel, bijvoorbeeld de verkoop van een specifiek product of dienst. De landingspagina die we maken koppelen wij aan een goede Google ranking gebaseerd op zoekwoordonderzoek. Deze pagina trekt kwalitatieve leads aan.
  • Blogs: Regelmatig gepubliceerde blogs zijn een geweldige manier om nieuwe leads aan te trekken en u te vestigen als een autoriteit in de vastgoedsector. Onze schrijvers kunnen boeiende, SEO-geoptimaliseerde blogberichten maken die uw lezers informeren en opleiden terwijl ze bezoekers naar uw website sturen. Al onze blogs zijn geoptimaliseerd voor Google Search.
  • E-mailmarketing: Dit is een krachtig instrument voor vastgoedprofessionals, waarmee u leads kunt bereiken en zogenaamd ‘top-of-mind’ kunt blijven bij uw publiek. Ons team kan effectieve e-mailcampagnes opzetten die conversies stimuleren en de lezers betrokken houden.
  • Posts op sociale media: Sociale media zijn niet meer weg te denken uit ons sociale leven. Ook de vastgoedsector zet steeds vaker in op sociale media om hun klanten te bereiken. Onze schrijvers kunnen aandachttrekkende posts schrijven die uw onderneming laten opvallen en uw onroerende goederen laten blinken, terwijl u contact legt met uw klanten en de brede bevolking.

Begin vandaag nog met uw nieuwe marketingstrategie

Wenst u een digitale marketingstrategie op poten te zetten gebaseerd op volledig geoptimaliseerde vastgoedteksten? Onze copywriters staan voor u klaar. 

 

De eerste stap in ons samenwerkingsproces is altijd een vrijblijvend gesprek met één van onze copywriters vastgoedteksten waarbij we uw onderneming, uw doelpubliek en uw langetermijnvisie bespreken. Wenst u zo’n gesprek of heeft u een gerichte vraag? Stuur een e-mail naar info@dedetails.be.