Beste KMO consulting

KMO Consulting: laat je bedrijf sneller groeien

Zit de groei van je bedrijf in het slop of weet je niet hoe je duurzaam je omzet en winst kunt blijven verhogen? Tijd om onze KMO consulting experts in te huren! Wij helpen jouw bedrijf een marketingstrategie en groeiplan op te stellen, waarmee je snel en duurzaam jouw marktaandeel in je regio verhoogt. 

De Details heeft een sterke specialisatie in het ondersteunen van KMO´s met al hun marketing noden. Onze experts in SEO, SEA en copywriting helpen je graag het maximale uit je onderneming te halen. Aangezien wij niet werken met juniors, kun je er zeker van zijn dat je een ervaren consultant krijgt voor je project. 

Wil je weten wat onze KMO Consulting op maat voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.

Table of Contents

Waarom onze KMO consulting inschakelen

Beroep doen op KMO consulting moet tot resultaten leiden. Wij gaan altijd voor een meetbare uitkomst en creëren vanaf de eerste dag meerwaarde voor je onderneming. Dit is wat wij voor je KMO kunnen doen. 

Sterker groeien

De meeste KMO’s die ons inschakelen doen dit omdat ze niet tevreden zijn over de huidige groei. Ongeacht of je in het slop zit of een nog sterkere groei wil dan je nu hebt, onze KMO-marketing consultants weten exact wat ze moeten doen om jouw onderneming te helpen groeien. 

Met onze ervaring en bewezen resultaten kunnen we voor zo goed als elke KMO een duidelijke meerwaarde vormen.

Snel advies

Tast je vaak in het duister over wat de ideale volgende (marketing) stap is? Onze experts denken graag met je mee over wat je KMO best doet en best niet doet om marktaandeel te winnen. Zo heb je een stuk meer zelfvertrouwen en zekerheid wanneer je je marketingstrategie verder uitwerkt of een nieuw product op de markt brengt.

Kostenbesparend

Een marketingcampagne die mislukt kost geld, veel geld. Ook als je reclame winst maakt, is het mogelijk dat je niet het maximale eruit hebt gehaald. Een gezonde ROI behalen is cruciaal om je bedrijf te laten groeien of terug in het groen te krijgen. 

Door experts in te schakelen die je kunnen helpen met alles van productbeschrijvingen tot hoger in Google te staan, kun je er zeker van zijn dat je meer uit je budget haalt en kosten bespaart.

Consultant voor KMOs inhuren

Hoe wij je helpen

Uitwerken en implementeren marketingstrategie

Een marketingstrategie uitwerken en implementeren is niet eenvoudig. Je kan niet zomaar een campagne opzetten en op het beste hopen. Onze KMO consultants helpen je om een marketingstrategie voor je KMO op te zetten waar je jarenlang op zult kunnen bouwen. 

Wij gebruiken voor onze marketing een aanpak op maat gecombineerd met een bewezen strategie. Zo helpen we je slagen, ongeacht in welke niche je bedrijf zit.

Marktonderzoek uitwerken

Wil je weten waarom je concurrenten wel scoren op Google? Heb je geen idee waar het misloopt met jouw marktonderzoek? De Details werkt voor jou een gedetailleerd marktonderzoek uit om er achter te komen hoe jij je (lokale) markt kunt veroveren. 

Merkstrategie uitwerken

Heb je een merk, wil je dit merk een bepaalde reputatie geven of bekend maken in Vlaanderen en daarbuiten? Een bekend merkt zorgt niet alleen voor een hogere verkoop maar laat je ook toe een hogere prijs voor je product te vragen.

Onze KMO consultants helpen je om een originele en effectieve merkstrategie uit te werken.

Meer websitebezoekers en leads

De Details heeft een sterke specialisatie in SEO en copywriting. Onze SEO-experts en copywriters stellen je websiteteksten zodanig op dat je website hoog in Google verschijnt en heel wat extra bezoekers aantrekt.

Extra bezoekers aantrekken is uiteraard niet genoeg. Deze bezoekers moeten klanten worden. Daarvoor zorgen we met aantrekkelijke websiteteksten die de juiste emotionele triggers van je bezoekers bespelen. Zo kun je je conversiepercentage de lucht in jagen en daarmee ook je ROI en omzet! 

Meer omzet

Hier draait het om bij De Details! Wanneer je onze KMO consulting service inschakelt willen we dat er meer geld naar je onderneming vloeit. Zo heb jij meer ademruimte om te investeren en kun je strategisch je KMO naar een groter marktaandeel leiden. 

Uiteraard kunnen we je ook adviseren hoe je deze omzet kunt optimaliseren om meer winst te maken zonder dat daar een grote fiscale kost tegenover staat. 

KMO consulting belgie

Hoeveel kost KMO Consulting?

Hoeveel KMO consultancy kost hangt sterk af van het project en de tijdsduur. Wij proberen zo transparant mogelijk te zijn. Daarom is het altijd mogelijk om een vrijblijvend offerte te vragen wanneer je met ons samen wil werken. 

Het is ook mogelijk om onze KMO consultants voor een dag of een paar uur in te huren. Het dag tarief (8 tot 10 uur werk) voor een van onze KMO consulting experts is 725,- excl btw. Het is ook mogelijk om op uurbasis te werken met een minimum van 30 minuten. Het uurtarief voor een consultant is 115,- excl btw. 

Belangrijk is om te weten dat wij niet met juniors werken. Je krijgt dus een echte ervaren expert wanneer je ons inschakelt. 

Wil je een echte expert inhuren? Contacteer ons vrijblijvend op info@dedetails.be of onderstaande formulier.

FAQs

Wat is KMO consulting?

KMO consulting is advies op maat van kleine en middelgrote ondernemingen. Bij De Details focussen we ons vooral op de (digitale) marketing, branding en merkstrategie van je onderneming. Daarbij staat het verhogen van jouw omzet en winst voorop. 

Wat zijn de voordelen van KMO-consulting?

Wanneer je de geschikte KMO consultant wilt vinden, moet je enkele zaken afwegen. Best ga je na of de diensten die zij aanbieden dicht genoeg staan bij jouw doelgroep. Ook is het van belang dat de prijs binnen je budget past. Wanneer je iemand hebt gevonden die aan deze twee voorwaarden voldoet, vraag je of een vrijblijvend gesprek mogelijk is. 

Voor hoelang moet ik een consultant inhuren?

De duur van een project kan aanzienlijk variëren. Vaak hangt de tijdsduur af van de omvang van het werk en de specifieke behoeften van het bedrijf. Sommige consultancy projecten kunnen in slechts enkele dagen worden afgerond. Andere projecten, zoals een groot vastgoedproject, zullen dan weer enkele maanden of langer kunnen duren.

Je kan onze consultants al inhuren voor een uur of een dag. Zo kun je onze service testen of enkele kleine vragen waar je mee zit beantwoord zien. 

Hoe helpt de KMO consulting van De Details me?

Onze consulting is ideaal voor bedrijven die willen groeien. Wij helpen je om de noden van je bedrijf in kaart te brengen en identificeren de gebieden waar je bedrijf moet op focussen. De Details kan niet alleen een marketingplan voor je opstellen, maar het ook uitvoeren.

Daarnaast zijn wij ook een ideale partner wanneer je korte vragen hebt waar je snel antwoord op wilt hebben.