Een WooCommerce webshop laten maken door professionals

Een webwinkel is de ideale manier om je bestaande bedrijf een boost te geven. Ook is het een goede optie voor mensen die geen fysieke locatie willen en een breed publiek willen aantrekken. 

 

Bij De Details zijn wij rotsvast overtuigd dat WooCommerce de beste optie is voor een belgische KMO. Hoewel het opzetten wat meer werk vereist dan Shopify zijn de kosten op lange termijn lager en zijn er meer aanpassingen mogelijk. Zeker als je van plan bent sterk te groeien of al een goed lopend bedrijf hebt, is kiezen voor WooCommerce zo goed als altijd de beste keuze. 


Ben je van plan om een WooCommerce webshop te laten maken of wil je een vrijblijvend gesprek om advies van ons te krijgen? Neem nu contact op met ons via het onderstaande formulier of info@dedetails.be en wij helpen je zo snel mogelijk verder.

Inhoudstafel

Waarom kiezen voor een Woocommerce webshop

Wanneer je online wilt beginnen verkopen, heb je heel wat verkoopplatformen om uit te kiezen. Er is Shopify, Magento, Mijnwebwinkel en ga maar door. Toch steekt er een platform met kop en schouders boven uit. WooCommerce is veruit het populairste platform voor webwinkels van KMO’s. Het draait op WordPress en is relatief eenvoudig.

 

1. Gemakkelijk te gebruiken en aan te passen

Een van de grootste pluspunten van een WooCommerce webshop laten maken is dat de mogelijkheden zo goed als eindeloos zijn. Je kan de webwinkel zo simpel of uitgebreid maken als je wilt. Ook mensen met weinig kennis van WordPress kunnen vrijwel moeiteloos de webshop beheren. De vele aanpasmogelijkheden stellen je ook in staat om een WordPress webshop te maken die er exact uitziet zoals jij wilt. 

2. Schaalbaar en flexibel

Wanneer je een online winkel begint is het vaak moeilijk in te schatten hoeveel je gaat verkopen en hoeveel klanten je zal hebben. Door een WooCommerce website te laten maken kun je snel schalen en nieuwe functies toevoegen wanneer dit nodig is. Dit kan door de gebruiksvriendelijkheid van WooCommerce ook heel snel gebeuren. 

3. Veel functies 

Omdat de website op WordPress draait heb je toegang tot talloze plug-ins. Daardoor kun je moeiteloos extra functies toevoegen zoals automatisch de verzendkosten naar landen buiten de EU berekenen of valuta omwisselen. Echter is het vaak moeilijk om de beste plugin voor jouw specifieke shop te vinden en te kiezen. De Details staat dan ook voor jou klaar om je te begeleiden in het kiezen van de ideale plugins en extra functies.

4. Kosteneffectief

Doordat er geen extra (verborgen) kosten zoals transaction fees en abonnementskosten zijn bij WooCommerce is het significant goedkoper dan andere platformen. Zeker bij webwinkels met grotere volumes aan verkopen is dit verschil significant. Het is niet ongewoon dat je meer dan 7000 euro op jaarbasis uitspaart door meteen voor een WooCommerce website te laten maken kiest in plaats van bijvoorbeeld Shopify. 

5. Beste keuze voor SEO

Als je eenvoudig gevonden wil worden in Google dan is de keuze voor WooCommerce duidelijk. Deze webshops staan vaak een stuk hoger in de zoekresultaten dan shops gebouwd op Shopify en Magento. 

Door hoog in Google te staan komen er gratis meer bezoekers op jouw webshop terecht. Koppel dit met een strak design en goede copywriting, dan stijgen de verkopen en bouw je een sterke reputatie.

Woocommerce webshop laten maken

Wat kost een Woocommerce webshop laten maken

Bij De Details begint de prijs van een basis WooCommerce webshop bij 2200 euro. Wil je een WooCommerce webshop laten maken die geavanceerd is en alles heeft wat een goed draaiende KMO nodig heeft dan kun je rekenen op een startprijs van circa 4500 euro. 

 

Weet je nog niet zeker wat je nodig hebt of het beste bij jouw plannen past? Lees dan hieronder verder of neem vrijblijvend even contact met ons op via de contact pagina. We adviseren je graag verder.

Basis WooCommerce webshop

Een basis WooCommerce webshop gemaakt door De Details heeft alles wat een wat een kleine of beginnende onderneming nodig heeft om te groeien. De basis webshop heeft een elegant ontwerp die je producten belicht. De software berekent automatisch de betalings- en verzendingsopties en houdt ook al de facturen bij.

Alle betalingsopties worden door ons geïntegreerd. Dit zorgt voor een een uitstekende klantervaring. We zorgen ook voor de snelle laadtijden en goede SEO zodat je eenvoudig gevonden wordt in Google en andere zoekmachines. 

Geavanceerde WooCommerce webshop

Heb je grote online plannen? Dan is een meer uitgebreide WooCommerce webshop laten maken waarschijnlijk de beste optie. Onze geavanceerde webwinkels kunnen heel hoge volumes van bestellingen aan en zijn helemaal aanpasbaar aan jouw voorkeuren. Zo kun je buiten de gewoonlijke betalingsopties – zoals Bancontact en iDEAL – ook in vreemde valuta zoals Dollars of crypto betalingen ontvangen als je dat wilt. 

 

Onze geavanceerde WooCommerce webshops zijn ook in heel grote mate geautomatiseerd. Van e-mails sturen tot shipping labels maken en facturen bijhouden, de webwinkel doet het allemaal voor jou. Zo verlies je amper tijd met de administratie en kun je je volop concentreren op je verkoop.

Woocommerce webshop laten ontwerpen door professionals

Wat kan De Details voor je doen?

Ontwerp en ontwikkeling op maat

De Details kan een ontwerp op maat maken voor jouw Woocommerce webshop.  Ons ontwerp is afgestemd op jouw zakelijke behoeften en doelstellingen. Wij werken samen om een online winkel te maken die je merk helpt groeien en je doelgroep aanspreekt. We maken een visueel aantrekkelijk ontwerp dat functioneel is en klanten het vertrouwen geeft om bij jou te kopen.

 

Naast het ontwerp kunnen we ook de technische aspecten van de ontwikkeling voor ons rekening nemen. We assisteren je met zaken zoals website hosting, domeinregistratie en de integratie van betalings- en verzendingsopties.

SEO Optimalisatie

SEO is een essentieel onderdeel van elke succesvolle webshop. De Details kan je helpen je webshop te optimaliseren voor zoekmachines. Wij gebruiken bewezen SEO-strategieën om de zichtbaarheid van je website te verbeteren en je aantal bezoekers te verhogen. Ons team voert zoekwoordenonderzoek uit, optimaliseert je productbeschrijvingen en metatags, en implementeert on-page SEO technieken om ervoor te zorgen dat je webshop hoger scoort op de resultatenpagina’s van zoekmachines. Met onze SEO-expertise haal je het maximale uit je website.

Copywriting

Boeiende en pakkende teksten zijn bepalend voor het succes van je webshop. Wanneer je een  WooCommerce webshop laat maken door ons voorzien we professionele copywriting. 

Ons team van ervaren copywriters maakt aansprekende productbeschrijvingen, verkoopteksten en landingspagina’s die mensen aanspreken en conversies verhogen. Wij begrijpen het belang van overtuigende taal en verhaaltechnieken om de aandacht van uw publiek te trekken en hen te inspireren om snel te bestellen.

Plugin en Thema Selectie

Het kiezen van de juiste plugins en thema’s voor je webshop is onmisbaar als je wilt dat alles vlot verloopt. De Details bureau kan je helpen bij het selecteren van de beste opties voor je WooCommerce webwinkel.

 

We hebben uitgebreide kennis en ervaring met het WooCommerce ecosysteem en kunnen plugins en thema’s aanbevelen die de functionaliteit en bruikbaarheid van uw webshop zullen verbeteren. 

Online adverteren

SEA, of search engine advertising, is een doeltreffende manier om bezoekers en dus klanten op je webshop te krijgen. De Details kan je helpen bij het creëren en beheren van succesvolle SEA-campagnes. Ons team voert keyword onderzoek uit, schrijft overtuigende advertentieteksten en optimaliseert campagnes voor een maximale ROI. 

 

We gebruiken data-driven strategieën om je campagnes te monitoren en te analyseren, en maken waar nodig aanpassingen zodat je nog meer verkoopt. Met onze SEA-expertise bereik je je doelgroep op het juiste moment en de juiste plaats bereiken en de zichtbaarheid en omzet van je WooCommerce webwinkel vergroten.

Doorlopend onderhoud en ondersteuning

De Details biedt doorlopend onderhoud en ondersteuning voor je webshop. Wij zorgen voor updates en beveiligingspatches, monitoren de websiteprestaties en zorgen ervoor dat je webshop soepel draait. 

 

Daarnaast kan ons team van toegewijde support professionals technische ondersteuning bieden zodat je eventuele problemen snel kunt oplossen. Met onze uitgebreide ondersteunings- en onderhoudsdiensten kun je je dus richten op de groei van je bedrijf en de verkoop van meer producten.

Woocommerce webshop laten maken kostprijs wat kost het

Kies voor de experts van De Details

Klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen met een op maat ontworpen WooCommerce webshop? Zoek niet verder dan De Details om sterk te groeien online!

 

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van krachtige, hoog converterende WooCommerce webshops die zijn afgestemd op jouw unieke zakelijke behoeften en doelstellingen. Ons team werkt samen met jou om een gebruiksvriendelijke webshop te creëren die je zal helpen om je te onderscheiden van de concurrentie en meer omzet te genereren.

 

Wacht niet langer om te beginnen met de online groei van je bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en meer informatie over onze WooCommerce webshop diensten.

Vaak gestelde vragen over een WooCommerce webshop laten maken

Hoe lang duurt het om een WooCommerce webshop te maken?

Hoe lang het duurt om een WooCommerce webshop te maken kan variëren afhankelijk van verschillende factoren. De tijdsduur wordt meestal bepaald door de omvang van de shop, en de complexiteit van het ontwerp en je specifieke wensen omtrent de ontwikkeling. Doorgaans kan het proces enkele dagen tot enkele weken duren, afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project.

Moet ik technische kennis hebben om mijn WooCommerce webshop te beheren?

Hoewel enige technische kennis handig kan zijn, is het niet noodzakelijk om je WooCommerce webwinkel te beheren. Dankzij een gebruiksvriendelijke interface en eenvoudige tools kun je gemakkelijk je producten, bestellingen en klantinformatie beheren. De Details kan voor jou het technische aspect omtrent het beheer van je overnemen.

Hoe personaliseerbaar is WooCommerce?

WooCommerce is in hoge mate aanpasbaar. Een gespecialiseerd bureau kan je helpen om je webshop aan te passen aan je unieke behoeften en doelen. Ze kunnen aangepaste ontwerpen en sjablonen maken, aangepaste functies en functionaliteiten ontwikkelen, en toepassingen en tools van derden integreren om de mogelijkheden van je webshop te vergroten.

Wat voor betaalopties kan ik aanbieden op mijn WooCommerce webshop?

WooCommerce ondersteunt een breed scala aan betalingsmogelijkheden, waaronder kredietkaarten, PayPal, Stripe en nog veel meer. De Details kan je helpen bij het opzetten en configureren van betalingsgateways om een veilige en naadloze betalingsverwerking voor je klanten te garanderen. Wij kunnen je ook helpen te voldoen aan de PCI-DSS-voorschriften om de veiligheid van de betalingsinformatie van je klanten te waarborgen.

Kan een bureau mij helpen met SEO voor mijn WooCommerce webshop?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellu

Ja, een gespecialiseerd WooCommerce webshop designbureau kan je helpen je webshop te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google en Bing. Wij kunnen zoekwoordonderzoek uitvoeren, productbeschrijvingen en metatags optimaliseren en on-page SEO technieken implementeren om de zichtbaarheid van je website te verbeteren en je organisch verkeer te vergroten. Bij De Details kunnen we dit – en nog veel meer – voor je doen.

Kan De Details mij helpen met onderhoud en ondersteuning van mijn WooCommerce webshop?

Ja, veel WooCommerce webshop designers bieden doorlopend onderhoud en ondersteuning voor hun klanten. Ze kunnen updates en beveiligingspatches uitvoeren, de prestaties van de website controleren en technische ondersteuning en probleemoplossing bieden. Het is belangrijk om een bureau te kiezen dat uitgebreide ondersteunings- en onderhoudsdiensten biedt om de soepele en veilige werking van uw webshop te garanderen.